Ons aanbod

Zo persoonlijk als jij wenst

Samen bouwen

Samen bouwen begint met een uniek ontwerp, waarin de persoonlijkheid, interesses en/of kwaliteiten van de dierbare op bijzondere wijze naar voren komen. Lennard:

“Door daarnaast zelf het hout ook echt te voelen, vorm te geven, te bewerken, vast te houden en het zout van je tranen te laten landen op het hout, geef je iets mee. Voor eenieder die een uitvaart zo persoonlijk als mogelijk wil maken, is die ervaring een waardevolle toevoeging. Het geeft de dood een ander beeld. Ik heb, behalve bij Sammie, ook bij anderen ervaren hoe fijn het is om nog een laatste keer iets samen met en voor nabestaanden en mensen die ongeneeslijk ziek zijn te mogen doen. Dit gevoel wil ik doorgeven aan anderen die daar behoefte aan hebben.”

Handgemaakte kisten volgens uniek ontwerp

Lennard is geboren met twee rechterhanden: wat zijn brein bedenkt, kan hij met zijn handen maken. Hij voelt anderen goed aan en weet dit in zijn ontwerpen en creaties tot uiting te laten komen. Lennard:

“Voor wie liever niet zelf meebouwt, maar wel iets unieks en handgemaakts wil, maak ik de kist geheel zelf. Natuurlijk volgens een ontwerp, waarin de persoonlijkheid, interesses en/of kwaliteiten van de dierbare op bijzondere wijze naar voren komen. En vanzelfsprekend met een hoge afwerkingsgraad van de kist in materiaalgebruik, vormgeving en uitstraling.”

Handgemaakte kisten

Lennard heeft verschillende laatste huizen ontworpen, die recht doen aan evenzoveel verschillende wensen en mensen. In deze gelimiteerde, maar gevarieerde collectie zijn kisten van eigentijds strak tot tijdloos elegant opgenomen. Natuurlijk is hierbij ook ruimte voor een persoonlijke noot. Zo kan de kist bekleed worden met een stof van bijzondere betekenis voor de naasten/dierbare.

Heb je aanvullende wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!

Contact